Τεχνική Υποστήριξη: 24670 22291

iphone-7-conceptΑν και πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε ότι το iPhone 7 δεν θα διαθέτει τελικά τεχνολογία dual camera, φαίνεται ότι το μεγαλύτερο iPhone Plus δεν θα απογοητεύσει τους φίλους της φωτογραφίας.

Όταν ακούμε τη λέξη iPhone σίγουρα μας έρχεται στο μυαλό η Apple, η οποία από το 2007 λανσάρει ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones στον κόσμο. Όμως η Apple δεν ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε συσκευή με την ονομασία iPhone.

Η εταιρεία τώρα προχωράει ένα βήμα παραπέρα, ενημερώνοντας τους προγραμματιστές ότι θα πρέπει οι εφαρμογές τους εντός των επομένων μηνών να διαθέτουν διαβάθμιση ηλικίας διαφορετικά θα αφαιρεθούν από το Store.

Η Microsoft θέλει να συμμορφωθεί με το International Age Rating Coalition και άρχισε την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους προγραμματιστές των οποίων οι εφαρμογές δεν έχουν ηλικιακό χαρακτηρισμό, για να τους ενημερώσει με τις προθέσεις της.

Η προθεσμία που δίνει η εταιρεία στους προγραμματιστές είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016

Tο PC hardware γίνεται γρηγορότερο και το ίδιο συµβαίνει και µε το software, στο οποίο ανήκουν και τα λειτουργικά συστήµατα. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα Windows, όσοι έχετε αναβαθµίσει σε Windows 10 ή έχετε κάνει µια καθαρή εγκατάσταση µε activation µε ισχύον κλειδί από προηγούµενη έκδοση –το χαρακτηριστικό έγινε διαθέσιµο µε το Windows 10 Fall 2015 Update– θα έχετε διαπιστώσει ήδη πόσο πιο γρήγορα εκκινεί ο υπολογιστής σας. Από κει και πέρα, όµως, υπάρχουν µερικές απλές κινήσεις που µπορείτε να κάνετε για να γίνουν τα Windows 10 ταχύτερα. Οι πιο έµπειροι χρήστες θα διαπιστώσετε ότι οι συµβουλές που ακολουθούν ισχύουν, σε γενικές γραµµές, και για τις προηγούµενες εκδόσεις των Windows.

windows 10Η Microsoft αναπτύσσει ένα νέο εργαλείο, που θα καταστήσει ευκολότερη την καθαρή εγκατάσταση των Windows 10. Το utility θα μπορεί όχι μόνο να επαναφέρει τον υπολογιστή στην αρχική του κατάσταση, κάτι που ήδη άλλωστε μπορεί να γίνει μέσω της λειτουργίας reset των Windows 10, αλλά και να αφαιρέσει επίσης το bloatware, που ορισμένοι κατασκευαστές συχνά ενσωματώνουν στα συστήματά τους.